Cum comand

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul ADAUGĂ ÎN COȘ. Apoi apasati pe butonul COȘUL MEU (dreapta sus), unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Următorul pas este să calculați costul transportului, introducând codul postal și orașul în care doriți să vă fie livrat coletul. După introducerea acestor informații, apăsați butonul ACTUALIZEAZĂ TOTALUL și veți putea vizualiza, în partea dreapta, sub pretul produsului/produselor, costul transportului. Am stabilit un pret unic de 12 lei pentru livrarea în orice locație din București și un pret unic de 19 lei pentru livrarea în orice localitate din România, fara a percepe o taxă pentru kilometrii suplimentari pentru localitățile din țară în care curierul nu are acoperire. După afișarea pretului transportului, apăsați butonul CONTINUĂ CU FINALIZAREA COMENZII și veți fi transferat într-o nouă pagină, unde este necesar să introduceți detaliile de facturare (prenume, nume, adresa, telefon și adresa de e-mail). Dacă doriți să livrăm coletul la altă adresă decât cea de facturare, vă rugăm să bifați și să completați opțiunea LIVRĂM LA O ALTĂ ADRESĂ?

În  aceeași pagină aveți posibilitatea să previzualizați produsele si costul livrării si să selectați metoda de plată dorită: •Plata la livrare sau •Online cu card bancar prin EuPlătesc.ro.  Este necesar să bifați și □Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile.

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul PLASEAZĂ COMANDA.

Dacă întâmpinați dificultăți în parcurgerea etapelor în vederea plasării comenzii, va rugam  ne contactați la adresa de email office@lalis.ro sau la numărul de telefon 0784 444 283.