Returnare produse

Temei legal

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Conform aceleiași O.G., rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

Cum procedez pentru a returna un produs

Produsele se pot returna prin intermediul oricărei firme de curierat, pe aceeasi adresă (str. Mărăcineni 114-116, vila 4, Bragadiru, Jud. Ilfov, catre firma noastra, SLAVTRAD SRL, telefon: 0784 444.283), în termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestora, insoțite de factura.  Contravaloarea acestora se va returna în cel mult 30 de zile de la primirea returului, iar costul transportului tur va fi retinut din factura storno a clientului.

Nu acceptam colete cu plata ramburs, rambursarea banilor urmând să fie făcută într-un cont IBAN al cărui titular este clientul care a lansat și plătit comanda.

Plata transportului în cazul returul unui produs va fi suportata de catre client, specificand în momentul contactării curierului că plata se face de către expeditor.

În cazul în care produsul  prezinta defecte ori produsul livrat este diferit ca model de cel comandat  de dvs.,  plata transportului va fi suportata de noi.

Condiții de retur

Pentru a putea fi acceptat spre returnare, produsul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

-să fie însoțit de eticheta de identificare originală;

-să fie însoțit de accesorii (daca au existat) și de documentele de achiziție;

-să nu prezinte semne că a fost purtat/utilizat/spălat (mirosuri neplacute, urme de produse cosmetice sau produse de igiena personală, pete etc.);

-să nu prezinte semne de deteriorare (țesatura desirată, rupturi, tăieturi etc);

În cazul în care mărimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi înlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare.

Produsele se vor trimite la adresa depozitului: str. Mărăcineni 114-116, vila 4, Bragadiru, Jud. Ilfov,  catre firma noastra, SLAVTRAD SRL, telefon: 0784444283.