DESPRE NOI

       Magazinul online Lalis este un proiect creat cu mult entuziasm, dorință și bucurie. Proiectul este inspirat de copii si orientat către aceștia- către emoțiile și momentele importante din viața lor, către lucrurile preferate și către dorințele speciale ale acestora, către ideea de a ne bucura de zâmbetele lor cât mai des și pentru cât mai mult timp posibil!

Lalis este magazinul în care cochetaria inocentă îsi gaseste o multitudine de mijloace de exprimare: rochii, fuste, compleuri, accesorii și zâmbete largi!

Produsele oferite sunt selectate cu mare grijă și atenție, iar multe dintre aceste acestea sunt realizate manual. Ne place foarte mult ceea ce facem, iar asta ne determină să vă oferim mereu produse atractive care să se transforme rapid în piesele vestimentare preferate ale copiilor dumneavoastră.

Am pornit la drum cu ideea de a oferi doar produse aflate în stoc, astfel încât să putem livra imediat după plasarea comenzii, deoarece realizăm cât de nerăbdători putem deveni atunci când așteptăm să primim un lucru care ne place foarte tare.

Ne dorim ca relațiile cu clienții noștri să se bazeze întotdeauna pe onestitate, corectitudine și respect.

De asemenea, dacă aveți întrebări sau aveți propuneri de produse pe care ați dori să le gasiți în magazinul nostru, nu ezitați să ne contactați pe office@lalis.ro

Noi suntem aici și vă așteptăm!

Echipa “Lalis

PROGRAM DE LUCRU

LUNI:             09:00 – 17:00

MARTI:           09:00 – 17:00

MIERCURI:      09:00 – 17:00

JOI:                09:00 – 17:00

VINERI:          09:00 – 17:00

SÂMBĂTĂ:       10:00 – 14:00

   DUMINICĂ:          ÎNCHIS